Un magazin online eficient

Vinde online acum!

Dacă ai un buget restrâns și vrei să începi o afacere, crearea unui magazin online poate fi cea mai bună soluție. Ațunci când te apuci de crearea unui magazin online unul dintre  dintre cele mai importante aspecte este feleul cum arată și funcționalitatea magazinului online, exact cum se imtampla și în cazut unui magazin fizic, conteaza foarte mult cum arată vitrina de vânzare a produselor.

Unele dintre cele mai importante puncte în vânzarea de produse online sunt:

 • ­Design care atrage clienții.
 • ­Design-ul frumos și modern face diferența.
 • ­Îmbunătățiți vânzările cu materiale de marketing și proiecte strategice.

Comerțul electronic reprezintă o tendință în dezvoltarea unei afaceri cu un grad de succes tot mai mare, fără prea mari investiții în locații fizice și chiri scumpe. Un magazin online este o alternativă a vânzărilor clasice prin care poți vinde produsele în mii de locații fără a fii nevoie de spații și chirii.

  Cere ofertă

  * Bifează cu ”DA” sau ”NU” în dreptul fiecărui serviciu pentru trimite formularul de comandă. După ce acest formular ajunge la noi urmează să vă contactăm în cel mai scurt timp posibil.

  Website de Prezentare:
  Magazin Online:
  Promovare Online:
  Servicii de Găzduire Start:
  Servicii de Găzduire Plus:
  Servicii de Găzduire Gold:
  Alte Servicii:

  Proces dezvoltare magazin online

  Strategia noastră de dezvoltare a unui magazin online asigură un proiect creat perfect pentru afacerea ta.

  Consultare

  În procesul de dezvoltare al unui magazin online, consultarea reprezintă un proces foarte important deoarece în acestă etapă clientul își exprimă toate dorințele despre aspectul și funcționalitatea magazinului online.

  Dezvoltare

  Cunoscând toate detaliile proiectului, realizăm design-ul și programăm funcționalitatea magazinului online astfel încât magazinul să devină funcțional și accesibil din browser. Programarea magazinului online este realizată folosind cele mai noi tehnologi precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL. Toate magazinele online realizate de noi au un conținut bine realizat astfel încât acesta să își atingă obiectivul pentru care a fost creat, să aducă vânzării.

  Echipa noastră sfătuiește clientul aspura cel mai bun conținut, iar pe urmă îl adaugă pe site într-un mod cat mai lizibil.

  Finalizare proiect

  În această etapă magazinul online este încărcat pe hostul unde este găzduite, dacă ați ales să îl găzduiți în altă parte și nu la noi, realizăm ultimele actualizări și modificări. Acum magazinul online poate fi accesat de utilizatori. Următorul pas în acest proces este promovarea magazinului online, adică oamenii care folosesc internetul trebuie să îl găsească  rapid pentru a le putea vinde și prezenta produsele prin intermediul magazinului online creat în tot procesul de până acum.

  Caracteristici ale unui magazin online

  Imaginiile produselor
  Detalii Produs
  Filtrarea produselor
  Coș de cumpărături
  Metode de livrare
  Sisteme de plăți