Realizare site-uri web responsive

Cu noi faci primul pas în mediul online!

Suntem soluția perfectă pentru crearea unui website de prezentare a afaceri tale în mediul online. Realizăm site-uri web atât pentru companii mici cât și pentru companii mijlocii sau mari la prețuri avantajoase din toate punctele de vedere.

Dar înainte să ne tot lăudăm cu ce facem și ce nu, și care sunt pași de urmat în procesul de realizare al unui website de prezentare, dorim să vă prezentăm câteva principi de bază a unui site.

Orice administrator de firma sau patron și-a pus întrebare: De ce trebuie să am un website?

Răspunsul acestei întrebări este foarte simplu și pe înțelesul tuturor: Deoarece mediul online este un spațiu în care oricine are acces și poate afla despre tine și serviciile care le prestezi fără a fi nevoie de întâlniri plictisitoare și explicații nesfârșite. Pe un site de prezentare îți prezinți foarte sucint serviciile și activitățiile care le oferii cliențiilor.

Orice site de prezentare trebuie să conțină minim 5 paginii și anume:

 • ­Homepage – această pagină fiind una dintre cele mai împortante paginii ale site-ului.
 • ­Despre noi – aici se află o scurtă prezentare a firmei.
 • ­Servicii – în această pagină sunt prezentare serviciile oferite.
 • ­Portofoliu – această pagină conține o prezentare a servciilor realizate.
 • ­Contact – aici se află datele de contact, localizarea pe hartă a sediului fizic a firmei și un formular de contact.

Nu toate site-urile de prezentare trebuie să fie exact așa configurate. Arhitectura și conținutul site-ului de prezentare se stabilește împreună cu beneficiarul site-ului adică clientul nostru.

Mai jos aveți procesul de realizare a site-ului în care este explicat fiecare pas din acest proces.

  Cere ofertă

  * Bifează cu ”DA” sau ”NU” în dreptul fiecărui serviciu pentru trimite formularul de comandă. După ce acest formular ajunge la noi urmează să vă contactăm în cel mai scurt timp posibil.
  Website de Prezentare:
  Magazin Online:
  Promovare Online:
  Servicii de Găzduire Start:
  Servicii de Găzduire Plus:
  Servicii de Găzduire Gold:
  Alte Servicii:

  Proces dezvoltare website

  Procesul nostru de realizare al unui site de prezentare cuprinde câțiva pași inportanții

  Consultare

  În procesul de dezvoltare al unui site de prezentare, consultarea reprezintă un proces foarte important deoarece în acestă etapă clientul își exprimă toate dorințele despre aspectul și funcționalitatea site-ului de prezentare.

  Dezvoltare

  Cunoscând toate detaliile proiectului, realizăm design-ul și programăm funcționalitatea site-ului astfel încât site-ul să devină funcțional și accesibil din browser. Programarea site-ului este realizată folosind cele mai noi tehnologi precum HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL. Toate site-urile de prezentare realizate de noi au un conținut bine realizat astfel încât acesta să își atingă obiectivul pentru care a fost creat, să aducă clienții.

  Echipa noastră sfătuiește clientul aspura cel mai bun conținut, iar pe urmă îl adaugă pe site într-un mod cat mai lizibil.

  Finalizare proiect

  În această etapă site-ul de prezentare este încărcat pe hostul unde este găzduite, dacă ați ales să îl găzduiți în altă parte și nu la noi, realizăm ultimele actualizări și modificări. Acum site-ul poate fi accesat de utilizatori. Următorul pas în acest proces este promovarea site-ului, adică oamenii care folosesc internetul trebuie să îl găsească  rapid pentru a le putea prezenta serviciile prin intermediul site-ului de prezentare creat în tot procesul de până acum.